KERN MWS 300K100M Rullestolvekt

Tilbake til medisinske vekter

Spesielt egnet for veiing av pasienter i rullestoler, fordi den lavprofilerte plattformen kan kjøres inn på fra begge sider, og den har en minnefunksjon for taravekter for opptil fem (elektriske) rullestoler. Den store stålveieplaten gjør den også ideell for veiing av overvektige pasienter. Sikker og sklisikker posisjonering med høydejusterbare gummiføtter, og nivåindikator for å utjevne balansen nøyaktig.

Hold funksjon: Når pasienter ikke står eller sitter helt stille, beregnes en stabil vekt ved hjelp av en gjennomsnittlig vekt, og dette er da «frosset». Dette betyr at du har tilstrekkelig tid til å ta deg av pasienten først og deretter ta vektavlesningen i fred i ro. Intuitiv betjening ved hjelp av et tastatur med PRE-TARE-funksjon for 5 forskjellige vekter. BMI-funksjon for å bestemme under vekt / normal vekt / over vekt. Display med magnetisk bakside for enkel transport og plassering på metalliske flater, veggfeste for display medfølger vekten.

Vekten kan enkelt flyttes med sitt integrerte transporthåndtak og hjul. Vekten kan også bygges ut med rekkverk «KERN MWS-A02» for utvidet bruk og funksjonalitet.

Smarte transporthjul
Kraftige håndtak
Tilleggsutstyr: Rekkverk