HandySheet™ Glidelaken

 

Tilbake

Forenkler påføring av løfteseil

HandySheet™ Glidelaken gjør det enklere å ta på seilet ved å redusere friksjonen mellom pasienten og den underliggende overflaten. Det er spesielt egnet for ekstremt tunge pasienter, smertefølsomme pasienter eller pasienter med kontrakturer. Den er laget av et tekstilmateriale av høy kvalitet som gir lav friksjon, og gir god glidekapasitet selv etter lang bruk og gjentatte vasker.

HandySheet™ Glidelaken er tilgjengelig i to størrelser: en mindre modell (kort) for å lettere å sette på et seil i rullestol eller under pasientens ben. Den større, lange modellen kan brukes til å plassere et seil under en helt liggende pasient, og har løkker for feste til sengen som gjør det mulig å bruke den med to helsepersonell. HandySheet™ Glidelaken er designet for paring og selges i to-laken sett pakker à 10.

Funksjoner

  • Tekstilmaterialet er av svært høy kvalitet, noe som gir svært lite friksjon, selv etter flere vasker.
  • Den lange versjonen av HandySheet™ Glidelaken har løkker i øvre kant for å gjøre det lettere å feste til sengen og reduserer antall helsepersonell som trengs for å holde glidelakenet. Denne funksjonen er unik for HandySheet™ Glidelaken-verktøyet for manuelle bevegelser.
  • Den korte versjonen av HandySheet™ Glidelaken har små lommer som letter bruken i f.eks. en smal rullestol.
  • Vi har utviklet arbeidsrutiner som legger til rette for bruk av glidelaken som også er komfortable for pasienten. Med vår metode trenger ikke pasienten å vendes i sengen for plassering av glidelakenet

Produktliste:

Art.nr. Varenavn Material
3715015-10 HandySheet™ Glidelaken, kort, M – Eske à 10 Lavfriksjon kompositt
3715017-10 HandySheet™ Glidelaken, kort, XL – Eske à 10 Lavfriksjon kompositt
3716015-10 HandySheet™ Glidelaken, lang, M – Eske à 10 Lavfriksjon kompositt
3716017-10 HandySheet™ Glidelaken, lang, XL – Eske à 10 Lavfriksjon kompositt

Kontakt oss | Om oss

2021 Norengros HX AS. Alle rettigheter forbeholdes