mindray ultralydapparat DC-70

Mindray_DC-70

DC-70

< Tilbake 

DC-70 Exp med X-Insight vil forenkle og forbedre din daglige kliniske praksis. Basert på dyp innsikt i kundens behov, er DC-70 Exp med X-Insight designet for å levere høy effektivitet med krystallklare presisjonsbilder.

Fremtidens pasientbehandling og kliniske krav endrer seg enormt. Med ultralydteknologi under rask utvikling, lytter Mindray til fagmiljøet for å tilby de mest avanserte kliniske løsningene.

DC-70 produktbrosjyre

Video DC-70

Ta kontakt for demo eller tilbud

Høyere effektivitet, klarere bilder

Mindray legger mye arbeid i å oppnå de beste bildene med høyest mulig effektivitet. Med kontinuerlig innovasjon av bildebehandling og probeteknologi gir DC-70 Exp med X-Insight en umiddelbar bildeklarhet. Via “Touch and Bingo” gir DC-70 EXP med X-Insight de optimale bildene du trenger umiddelbart, så snart proben berører kroppen.

Lynraske bilder med X-Engine

Den nye X-Engine har integrert GPU og CPU som prosesserer probesignalene parallelt. Dette gjør at man oppnår både rask avbildning og fantastisk klarhet. Med den avanserte bildemotoren blir bildebehandlingshastigheten opptil tre eller fire ganger raskere enn tradisjonell behandling. Dette resulterer i ekstremt rask bildebehandling og ypperlig klarhet for 3D / 4D og andre applikasjoner.

Fantastisk visualisering med hyaline

Omfattende oppgradering på iLive forbedrer detaljoppløsningen og gir samtidig en anatomisk realisme. Hyaline er en ny renderingsmetode som bruker gjennomsiktighet til renderte strukturer dynamisk for å vise bedre den indre anatomien fra en tett overflate.

Mindray_DC-70
“Touch and Bingo” med førsteklasses prober

Mindrays unike 3T-teknologi (Trippel-matchende lag, Total-cut design, Thermal Control) gir bedre penetrasjon og høyere oppløsning. De nye monokrystall-, konveks- og phased-array- probene gir en større båndbredde og høyere oppløsning. Resultatet er en optimal skanningsløsning i OB / GYN, ABD, kardiologi og mer.

ComboWave ultralydprober

Sammenlignet med tradisjonelle ultralydprober, bruker ComboWave-prber en ny type kompositt piezoelektrisk materiale for å drastisk optimalisere det akustiske spekteret og redusere den akustiske impedansen. Med Mindrays unike 3T-teknologi, gir ComboWave lineær probe deg enestående ytelse, med meget høy bildeoppløsning i både skjoldbruskkjertel, bryst, vaskulær mm.

iClear

iClear reduserer støy og artefakter, og dermed forsterker den diagnostiske kvaliteten på bildene.

iBeam

iBeam muliggjør bruken av flere strålevinkler. Denne teknologien samler alle vinklene til et samlet og helhetlig bilde. Dette resulterer i et bilde med høyere oppløsning og med bedre diagnostisk kvalitet.